Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det där med rent mjöl

Inget att skämta om
rätt sort berättade experten
visade på kanelen skillnader
mellan mjöl och resultat
för få luftig lätt sockerkaka
Hade inte bakat på länge
hade inte den rätta hemma
fann experten hade rätt
smeten hade svårt lyfta
Det är viktigt med rent mjöl i påsen
i köket och vardagen
fast det bekymrar sig ingen
utom revisorn

Har jag inte rätt klokuggla?






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-29 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP