Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om man nu nödvändigtvis ska utnämna en kung av rock'n'roll, så var det Jerry Lee, och inte den flottige Elvis.


KUNGEN HAR LÄMNAT JORDEN

Kungen har lämnat jorden

Hans namn var Jerry Lee

Han var redo att möta Jesus

så redo som han kunde bli

Han lovsjunger Gud därovan

för blodet på korsets stam

för den allra största gåvan:

att han till sist kommit fram

 

LARZ GUSTAFSSON 29/10 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-10-29 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP