Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krya på dig!


rensade postkorgen på 1177
sparade meddelandet från fru doktor
då guldkornet finner
sparas det för framtida bruk
då själen känner sig litet sjuk
annars det där med postkorg
där alla mail landar
den städar jag plikttroget
liksom golven
för inte drunkna under reklam
den kommer mangrant
när företaget fått en adress

Det knackade på dörren
en söt påskkärring, hennes kompis
kilade över gatan
godis sade hon höll fram korgen
svarade ledsen har ingen hemma
och stängde dörren
hon stirrade nyfiket
på mina ögonbryn
som rörde sig som svalor
upp och ner




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-10-29 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP