Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vore vilsen


Går jag till dina brev och våra samtal klokuggla
om åldersskillnad
de gav insikter om hur inskränkt
enkelspårigt det utpräglat
mansdominerade samhället är
som fokuserar på ytan och inte innehållet.
Bedrövligt många dvärgar finns
som Hugh Hefner som var ihop med
tjejer typ 50 år vyngre.
Tänka tvärtom har de svårt med
dessa enögda.

Mest skrämmande vad dessa
beredda göra för driva levande
över branten.
Särskilt då de fått makt som en diktator
tänk vad dessa hinner förstöra
under sin tid på jorden
Den kunskapen borde få varje vettig
gå ut i krig mot den dominansen.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-10-30 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP