Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack


Tränat på mitt nya mantra
orden ligger som ett smäck
på min tunga
Säger nej tack till allt och alla
som på mig tära
Börjat mitt nya liv och orden sjunga
Är inte livegen
ska tiden har över efter
alla måsten ägna mig åt
det jag verkligen vill göra
Det har resan med Dame Edna
och infektion i bakteriebadet
och dina ord mig lärt

Vid tanken på allt
vad bröderna Grimm gjort en bomb
skulle där rensa bort mycket lort.
Hjärtekram kloka uggla





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP