Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


På kullens topp

Såg ut genom
mitt fönster
och tänkte
Vad blir det för
dag idag?

Såg tallarna
på höjden
För dagen klädda
i renaste gull

Tänkte att det
nog ska bli en
”fara till landet dag”
För vattnet måste
ju ändå snart
stängas av

Bara en dagstur
det räcker nog gott
Och att sedan
med glädje vända
hemåt igen

För att se om
mina trogna
och guldglänsande
tallar står kvar

De som alltid inger
sådant hopp

Så troget ståndaktiga
och vackra
där på kullens topp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-30 07:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I dag stängde vi av
vattnet till gäststugan bara
vattnet till storstugan får vara
så att vi kan komma och gå
när vi vill
och i stan inte sitta still

2022-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint!
Det är också genom att ge sig av som man uppskattar hemmets härd mer när man väl kommer tillbaka.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP