Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna

Håller emot med båda händerna
för inte flodvågen ska välla över
och löpa amok
detta vidriga svin får leva utan fläck
på sin skjorta som så mycket ont gjort
även också dessa medskyldiga Jasägare




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-10-30 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP