Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste bara ha kaffe kaffe för att vakna .vet at det är fel at börja dagen så


en kaffekopp

solen lyser på dess gula blad.
i dag känner jag mig glad.
träden utanför mitt köksfönster stå,
himmelen är så härligt blå.
fast livet är svårt att förstå-
sitter här min katt o hund.
vi måste gå ut om en liten stund.
vad har jag av mitt liv fått ut,
har fått många barn. barn barn ej slut.
har gett så mycket jag kan.
en dag kärleken i min släkt van-
känns som jag bara vill gå o gå,'
i bland jag inte mig själv förstå.
mörkret o ljuset går hand i hand.
i livets dar är slut dess band.
sitter här med min kaffekopp.
finns det en framtid i världen dess hopp.
ondskan brer ut sig mer o mer.
vad är det för framtid vi ser.
skrev nu på morgonen när jag satt i köket
av birgitta30 10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-30 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP