Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder om


Ser då blodspåret efter våra fötter
först dina ibland gick vi
sida intill sida
sorgen över inte fick
hålla din hand
såg skeppet ditt gå under
stod ensam kvar på strand
frågar hur den tänker
som andra sänker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 10:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sympatiskt. Jag kan inte låta bli att fråga mig samma sak.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP