Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar inget för givet


varken att vakna nästa morgon
eller att vänner finns där alltid
givetvis håller vi kontakten
sött och salt måste varvas varsamt
tar inget för givet då marknaden är skakig
och hausse blir baisse över en dag

Världen har blivit mer oberäknelig
ganska trött tolka signalerna
då stinsen står på spåret och signalerar
med flaggorna
lika trött på människor som saknar
mormor eller farmor
undrar om de blivit bortskämda
såg själv inte röken av mina
givetvis någon gång men det fastnade
inte i hjärnbarken, avståndet var stort
Att mormor var på besök
kommer jag ihåg. morbröderna däremot
höll sig väl med sin syster
kanhända hon lyckades sätta litet pli
i dem eftersom hon var äldst
och hon ställde oftast upp för dem
vi bytte bostad en gång
för komma närmare då det krisade för
morbror B .





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-10-30 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP