Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Släppte ut hunden

Nå det var husse till Wilmer X
han var på 15 minuters besök
Nä det går nog inte vi har peppat
för papperspellets
i lådan för Wilmers skull hörde
det står två sandlådor hemma och väntar.
Undrar hur det ska gå med grabben
talet om luftvägar och lungor
föll platt till marken.
Tina kommer snart ömmar för Wilmer
ska rensa hans öron. Det är en utsatt kisse
haft det tufft behöver extra mycket kan nog
vara bättre med renligare person
städar tydligen dåligt
och då en allergisk kisse?
Frågar hur orkar alla engagerade
då de talar för döva öron

Kan man bli annat
än dunderdeppad klokuggla,?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP