Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Otäck förnimmelse


skrevs före skeppet dockade för natten
missförstått något väsentligt
omöjligt veta vem som är vem
ekot över nätet från vilket håll
det kan vara grannen
min syster eller din bror
Om jag trampat var det inte avsiktligt.


då bockat av ett frågetecken
dyker alltid upp ett nytt kloka uggla
svårt planera nästa dag
den ena halvan ständigt anlitad
det själv kan göra utför jag
men då vi två måste närvara
får vänta till annan dag

planerar för tapetseringen
rensar ut lämnar in på kupan
allt som inte använts på åratal
har beskurit mitt träd
för hinna med
det viktiga önskar utföra






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-10-31 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP