Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


dessa utsatta


Överallt finner vi dem
mitt ibland oss
om vi rösten kan höra
det finns många
mitt ibland oss som varit utsatta
för infiltratören
som speglar sitt ansikte
i ditt

lika tragiskt höra de som varit utsatta
alla får inte sina sår omskötta
efter narcissisten
det kan ta år att läka
en del kan sluta som tomma skal
om de inte kan bryta
psykisk misshandel lika förfärlig
som fysisk









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-10-31 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP