Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla

Smärtan i att falla
är som när benen går sönder
som när glaset spricker
glaskristallerna far åt alla håll.

Smärtan i att kämpa är som
när man nästan drunknar
dras ner mot botten men man simmar hela tiden emot.

Smärtan i rädsla är som när man hör sitt eget
hjärta dunka i kapp med stormens hårda slag
men man fortsätter ändå.

Smärtan i sårbarhet är som att må illa
inse att något gör ont på insidan hela tiden
man ej kan göra något åt innan tiden låter det ta slut.

Kärlek är som rosa moln
så länge den är besvarad
men ibland är den precis som allting ovan.

Svår.





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-31 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP