Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Byteshandel


Den grytan var det klös i
förstod varför hon fick ont i magen
jag fick två chili plus lite annat
hade hemma det mesta själv
chilin kunde bränna hål i asfalten
ändå skar upp dem, rensade bort
de flesta fröna
Hade äpplen med mig
och fick grönsaker tillbaka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-31 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP