Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäcka

Det kanske var precis dig jag behövde.

För att kliva ur mitt skal.

Jag vet inte vad jag håller på med.

Men jag håller det kvar.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-10-31 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP