Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänder ett ljus.

jag tänder ett ljus.
i mitt hjärta.'
jag tänder ett ljus.
i min sorg,
på alla hellgons dag.
minna kära tänder.
jag åter tänder ljus.
all alla minna kära.
på alla hellgo dagen.
har vi alla alla samma.
sorg o saknad.
i vårt hjärta.'
vi har förtvivlan.
då har vi kärleken.
till våra kära tillsammans.
då lyser det sorg o saknad.
när alla sänder sina ljus.
tillsammans på kyrkogården.
det är ljus överallt i mörkret.
det är så fint alla människor.
tillsammans med sin sorg.
varför inte alla be tillsammans.
i denna stund kärlek över vår hela värld.
kärleken är starkare en vi tror.

mina söner roine o jim ni är änglar.
det gör ont i hjärtat.
i ögonen tårar .
av birgitta skrev nu.
sorgen syster du o din son dog i år.

skrev i dag 31.10 2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-01 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP