Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ojämt falla livets orättvisor


En del klagar över stenen i skon
ordmassan de producerar
för gestalta denna skärva
kan resa en skyskrapa
Men ljuset är släckt i varje fönster
Medan den som bär berg
på sina axlar den
tänder ljuset i skrapan

Djupt tragiskt denna orättvisa
varför denna ojämlika




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-11-01 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP