Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lepidolit

Skammen förstör

Huvudet blir kallt

Staden förgör

Alltsammans

Bara dör




Bunden vers (Rim) av Micky
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-01 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky