Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord kan förändra



Solen överraskade varje surpuppa
varken den färggranna lövamattan
eller solfingrar fick dem lyfta
där de gick och sparkade på varje sten
tills kåren vind fick dem tänka till




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-11-02 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP