Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är som havet.

kärleken är som.
havets vågor.
dom går högt upp.
o stannar .
dom går djup ner.
när alt är lugnt.
så släcks den ner
sen upptäcker man..'
varandra på nytt.
men du finns kvar .
där hos mig.
trots alla fel o brister.'
kärleken brinner i kroppen.
kärleken och längtan.
var gör den annars nu.
våra tankar mötts.
det är känslorna .
som är som havets vågor ,.
skrev 1.11 2022 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-02 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP