Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De vilda fåglarna nära folks hus är tacksamma för den goda förståelsen.


Himlens fåglar tackar världs ledarna för deras vänlighet.

 

 

 

 

-Jag gick och handlade, på vägen längs stigen till lekplatsen såg jag en 10 m lång remsa med polentamjöl som lyckades bli blöt över natten, nu fanns det en kolonn med lokala duvor, en ekorre vid Foods courten.

 

* Ryssland ändrade sig och meddelade på onsdagen att man återgår till avtalet om Ukrainas spannmålsexport. Ryssland hävdar att man tog detta beslut efter att ha mottagit "skriftliga garantier" från Ukraina angående demilitariseringen av den sjökorridor som används för deras transport." Ryssland anser att de garantier som hittills erhållits verkar vara tillräckliga och återupptar sitt genomförande av avtalet ", meddelade det ryska försvarsministeriet.

Turkiets president Recep Tayyip Erdo?an tillkännagav lite tidigare att ukrainsk spannmålsexport återupptas på onsdagen, vid lunchtid, genom den humanitära sjökorridoren från Svarta havet.

 

"Efter min diskussion med (Rysslands president Vladimir) Putin i går (tisdag), kommer spannmålstransporterna att fortsätta från och med idag vid middagstid", sa Erdo?an. Enligt den turkiske presidenten, som gjorde tillkännagivandet inför sitt partis parlamentariska grupp, Rysslands försvarsminister. Sergei Shoigu ringde sin turkiska motsvarighet Hulusi Akar för att informera honom om att spannmålsexporten skulle återupptas "som tidigare" med startklockan 09:00 GMT.

 

Erdo?an, som hade ett telefonsamtal med sin ryska motsvarighet i tisdags, ska prata med Ukrainas president Volodymyr Zelensky på onsdagen, bekräftade han.  turkiska statschefen uppgav också, enligt dpa, att Afrikas fattiga nationer kommer att prioriteras. i att ta emot ukrainskt spannmål.

 

Ryssland avbröt sitt deltagande i affären på lördagen, med hänvisning till en ukrainsk drönare attack mot ryska militärfartyg i hamnen i Sevastopol på det annekterade Krim, där Moskva sa att fjärrstyrda luft- och sjödrönare rörde sig genom den säkra korridoren. avsedd för fartyg som transporterar ukrainsk spannmål .

 

Moskva varnade på måndagen för "faran" med att fortsätta navigeringen utan dess samtycke och bad Ukraina att garantera säkerheten för den maritima korridoren.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-02 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP