Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kränkande särbehandling



Den som tidigare varit utsatt
slår ingen för att få ett svar
den inte kan ge
den förstår
sorg och psykisk stress
lika fasansfull som fysisk
Pågår den under många år
påverkas sinne och kropp
minsta strå lämnar spår
det kan även liknas vid
som att gå
över nattgammal is
varje steg det sista






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-11-03 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP