Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dan Andersson grubblar 2



Prydnad

Genom öppnade grindar
far
vildmarkens vindar
och drar
poeten ditut
där vägen tar slut
och skogen står tät
där vilddjuren lät.
Han längtade dit
för skogarnas dån
drar smutsen ifrån
och själen blir vit

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-29 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP