Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Gustaf Fröding viskar 1



Prydnad

Skogen står tät,
jag sitter här nu,
Jag ville att du
evigt förlät
det elaka språket
när du gick
så jag fick
gå ensam på stråket.
Jag vill ju det raka,
att du kommer tillbaka

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-16 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP