Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godkväll älskade uggla


ganska urvriden
efter dagens alla poem
och provtagning
ett okej men röntgen väntar
städade rummet noga
wilmer hade lyckats välta toalådan
kiss och pellets huller om buller
bara skura och torka
var intill döden trött
tacksam överlevde
dagens vedermödor
kanske bättre framöver
tingen planera
kan få tid
på esplanaden flanera?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-11-03 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP