Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram älskade uggla<3


"Kära du" - en värsting



Många galningar över sidan mött
några mer skickade än andra
där fanns de som inte
hade alla hästar hemma
skapade bilder via teknik
goda minnen det enda
som sköljer bort stanken
från dem under åren mött
tacka fanken blivit nött

Tacksam varje dag
vi inte födda
under diktaturens flagga
där finns de som säljer sin själ
känner igen mönstret
och de som slår tillbaka
ringarna sprids över vattnet
liksom bakterier bland tätt befolkade
och alla smittade


Beklagar om inte kostymen sitter perfekt







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-11-04 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP