Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(27)






i den artificiella nischens formlöshet
jagets järn rinner i skogen
hemsöker sig själv
arbetar obeständigt mot sitt mål

magnesiumfälten binder dagen
i klyvningen
väntar vi oss själva
hörsammar
övergivenhetens nivellering
jagets glasblåsa efterlyser havet

















Fri vers av Androiden VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-11-04 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP