Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla hellgodagen,

vi på din gravsten satt en krans,
tänkte på att du inte fanns.
vi till dej tände två ljus.
vi gick på kyrkogården det var grus.
där jag och dina syskon titta.
vi flera människor hitta.
alla ville minnas de sina.
vi var det käraste dina.
var med dina bröder din syster.
jag var tyst och dyster,
vi åkte förbi där du dog.
jag skakade och mitt hjärta slog.
man känner sig knäckt utslagen.
natten är lika lång som dagen.
när jag kom till din gravsten.
orkade jag knappt stå på minna ben.
jag tänkte på den mörka sorgsna vägen.
tänkte på all sorg dom tunga stegen.

skrev den här när min 23 årige son dog i bilolycka.
vi åkte förbi där han dog vi ville se vad han dog o varför.
det var när vi bodde i småland.
nu är min 5 son barn också en ängel varför.
av birgittaskrev nu 4.11.2022
den är ett par år gammal




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-04 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP