Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att softa behöver alla

någon gång unna fötterna vila
efter ständigt ekorrhjulet ila
Bry dig inte magen som knorrar
låt hela din kropp softa
ta av din offerkofta
efter vilan kroppen dig tackar
luft under vingarna du får
och av glädje hjärtat slår






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2022-11-05 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP