Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillåt dig klokuggla


tillåt dig ha en vemodig dag
Varje årstid har sitt behag
Ingen kan alltid vara på topp
livet lika viktigt
var du än dig befinner
på bergets topp
eller långt ner i dalen
det viktiga du bär
med varsamma händer
ljuset får aldrig slockna
låt aldrig modet svikta
än molnen en dag skymmer solen

Kram ;)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-11-05 09:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du finner stigen var du än går kram
2023-09-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP