Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag älskade uggla<3.. fortsätter med göromålen.


ska det gå till så här - politisk förändring!

 

när cirkus kommer till stan

underhållning är

då åskådarläkarna är fyllda

alla skratten flödar ur hjärtat

då går lätta steg därifrån

med solen i ansiktet

i tvärtomlandet gapar åskådarläkaren

efter de utsattas kroppar

som sliter för en smulten lön 

för vi i solen ska kunna skina

vi står näst intill nakna 

i foajén bland stövelplask

gölen idkar prickskytte

medan spirande vattenmask

ringlar över fladdrande byxor

vi sträcker liksom storken på ett ben

försöker fånga grindslanten

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-11-05 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP