Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimspel 4



Prydnad

Dina varma händer
vänder
vindarnas istid
till sommarfrid
i dikten tryckt
på vackert papper
av poeten tapper
när han ryckt
orden
upp ur jorden
och ser sin skörd
bli förd
till sina vänner
att läsas så de känner

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-09 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP