Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimspel 14



Prydnad

Sent en kväll,
nästan natt,
beslöt jag väl
att skriva fatt
vad jag inte hunnit
under dagen,
så jag tog mig själv i kragen
tills disciplinen vunnit,
och jag skrev
men versen blev
trött som jag.
Imorgon är
en bättre dag
när
jag fått sova ut
och torkat torrt mitt krut

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-24 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP