Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kallas kärlek



går inte att skriva med ord
fattig blir den jord
om vi inte bryr oss med hjärtat
även om regnet ofta skvalat
över allt som smärtat
Tyngden från allt det ljusa
lever i minnet kvar
de väger mer än de
som lägger bördor
av sten på våra axlar

Slutsatsen är inte bisatsen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-06 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP