Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång och äppelpaj

Men hon såg inte.
Hon som en gång var jag.
Sittandes under snön.
I sin egna dvala.
För att finna sig själv.
Bland ett hav av tornugglor.
Hon har tystnat.
För vad är ord.
När kroppsspråket så mycket klarare.
Än spår av äkta fläder.
I dag kände jag regnets asfalt.
Under mina fötter.
Men skatornas dikter vinner.
I samma andetag.
Jag förlorade.
Mig själv.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-06 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP