Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Caféliv 5



Prydnad

Med retsam blick
frågar du mig
om jag vill ha te.
Du vet att jag bara dricker
KAFFE
och skrattar åt din fråga
Den retade mig
så det blev bråttom,
du kommer med brickan.
Kaffet och kringlan
är ordentligt uppdukade

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-08 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP