Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla <3


Tack för bördorna


Vad gör det om jag vattnar jorden
vad gör det om jag simmar i floden
nedströms eller uppströms
jag kan stå där med öppna händer
och tacka Gud för bördorna
jag lär mig tacka för varje stund jag får
och glädjas då allt vänder
nog är det så ur mörkret
ska tändas ett ljus
och alla som förlorat hoppet ska följa efter










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-11-07 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP