Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR DET SÅ

Jag har lite svårt att förstå
om det verkligen kan vara så
vad är det jag känner
vad är det som händer
Är det verkligen så




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-07 19:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så har jag också känt.
2022-11-09

  Ninananonia VIP
Ja, det undrar man ibland.
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP