Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Minnesbilder 4



Prydnad

Du var mitt nav
i världen,
en stilla punkt
mitt i all rörelse.
Så gick du
hem
och lämnade kaos
i mitt bröst.
Jag hör din röst
när du säger
att stillheten finns
i evigheten
också i mig

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-04 09:24



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
vackert!
2024-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP