Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skaparklåda 2



Prydnad

Jag sitter stilla
med kaffet i en mugg
och skriver
för jag ska,
men texten
fäster inte alls
på papper,
jag skriver i luft
som varje dikt

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-05 07:57



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ibland är det bättre
att skriva dikten i huvudet
jag tänker inte snabbt...
så det kan ta flera timmar
att skriva en kort dikt
men den blir desto bättre!
skrev en hel saga så en gång
kom ihåg de viktigaste delarna
sen skrev jag ner den
dagen efter...
var en del a4...
2024-02-05

    Sefarge VIP
Jaa klåda som smittar?
Kliar du mig så kliar jag
dig. Eller så kliar jag mig
Själv ensamt hela tiden?
;)
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP