Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skaparklåda 4



Prydnad

Penna och papper
och en idé,
men jag skriver skraltigt
och ändrar genast.
Jag överser och ändrar
tills den genomarbetade dikten
spelar spontan.
Trött lägger jag undan pennan
och försöker förstå:
Hur gick det till när jag skrev?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-19 08:01



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du öppnar upp en portal
till SOURCE
man kan inte kontrollera när
men när man blir inspirerad
så blir man...

"talent is a faucet, while it is open, you have to write. inspiration? a hoax fabricated by poets for their self importance" - anais nin
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP