Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skaparklåda 6



Prydnad

Skriv några rader,
inga tirader
och utan bravader
i vardagen utan parader!
Du försöker tvinga
mig svinge
pennan och skriva
för att riva
mitt papper ur blocket
och visa för alla
men trots allt pocket
är känslorna kalla
så jag gör det på tvärs
och vägrar skriva en vers

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-04 08:48



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
riktigt snyggt rimmad!
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP