Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

står där borta.

går bredvid mig.
i dagar i natten.
i glädjen o sorger.
står där för mig.
leder mig i hoppet.
leder mig i tron.
o kärleken.
du är aldrig ensam.
alla har sorg,
tillsammans i sorger.
i glädje i alt.
livet är sånt.
livet ger glädje,
livet ger kärlek.
om man tar e mot den.
om man vågar tro.
livet är glädje.
när ett nytt liv,
kommer i släkten.
men hjärtat gråter.
när nån av våra kära dör.
dagen i dag är tung.
alhelgodagen.
vi har er våra kära.
i vårt hjärta i både .
glädje o sorg.
skrev 4-11-2022 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-09 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP