Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker du-

på mig i dag.
tänker jag på dig i morgon.
sen tänker alla runt runt.
som ett stort halsband,
känslorna kärleken.
till varandra.
bara värme o kärlek.
ingen sorg o klagan,
bara kärlek i dag.
i morgon.
vill ge alt.
sen till alla minna kära.
tänker när jag är borta.
var kan jag ge.
kan ge den tid.
jag funnits här.
glöm mig inte i glädjen.
glöm mig inte i sorgen.
jag finns där i ert hjärta .
av birgitta skrev 9.11.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-09 17:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina ord att ta till sig.
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP