Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Vänligen 4



Prydnad

Att leva här ensam
utan en vän
gör livsresan sur.
Tur att du finns,
jag säger dig allt
och du svarar med värme,
jag lärde mig hastigt
vad vänner betyder

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-03 09:03



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
jag kan inte leva utan tracey
eller snarare
tanken om henne
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP