Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Kontroll 2



Prydnad

Den makten har
går sina dar
utan frihet.
Kasta din yxa
och släng dina tänger!
Den friheten har
går sina dar
utan makt.
Lägg dig på marken,
klättra i träd!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-24 08:32



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
låter som en 70-tals låt :)
riktigt bra!
progg :)
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP