Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dialog till 2024 4



Prydnad


A: Jag har ingenting och är ingnting
B: Hur kan du prata då



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-14 08:04



Bookmark and Share


    Askanden
luft
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP