Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dialog till 2024 9



Prydnad


A: Vill du veta allt?
B: Ja
A: Varför det?
B: Jag vet inte



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-18 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP