Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET NYA SAMHÄLLET II

I det nya samhället där individerna
tillåts utveckla sin egen tankeförmåga
och utvecklas genom varandras mång-
fald av olikartade arvsanlag vars olika
värden i genernas metamorfos berik-
ar arten homo sapiens till fulländning.
genom naturens olika värden där allt
äger ett unikt värde där det individu-
ella framträda genom originalen som
föredömen i sin egenartade mångfald
av egenvärde vilket må vara skapelsens
mening i dess existensiella skepnad..

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-11-12 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP